H φροντίδα που αξίζει το Kia σας! Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο

2.154.817 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)


Ο μόνος τρόπος να διατηρηθούν στο μέγιστο οι επιδόσεις, η απόδοση και η ασφάλεια του Kia σας είναι η συντήρηση από τους ειδικούς, με γνήσια ανταλλακτικά, επωφελούμενοι από μοντέρνες υπηρεσίες που σας γλιτώνουν χρόνο & κυρίως χρήμα!

Η Kia επενδύει στη σχέση της με τους κατόχους προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, επιδιώκοντας και επιτυγχάνοντας hi-score επιπέδου Ικανοποίησης, με βάση τις έρευνες.Με αυτή την αυτοπεποίθηση, είναι από τις λίγες εταιρείες που παρέχει 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλη την γκάμα της.
Αfter Sales Kia, γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα αυτοκινήτου με την σφραγίδα ποιότητας της Kia. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Φίλτρα, μπαταρίες, τακάκια, δισκόπλακες, μάκτρα.

Βασικός πυλώνας αυτής της σύνδεσης είναι το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia με στυλοβάτες τους εκπαιδευμένους ανθρώπους της, που "παίρνουν προσωπικά" το στοίχημα της καλής συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Ακολουθούν πιστά τις τεχνικές οδηγίες και προδιαγραφές του κατασκευαστή, ώστε το Kia σας να μακρο-ημερεύει με επιδόσεις κοντά στο 100%, όπως την 1η μέρα που το αποκτήσατε.

Προσθέστε στην εξίσωση τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών Kia σε ανταγωνιστικές τιμές, που έχουν εγγύηση δύο χρόνια και υποβάλλονται σε πολυάριθμες δοκιμές διαρκείας αποδεικνύοντας την αξία τους, και τότε θα καταλάβετε πως η συντήρηση ή επισκευή του Kia σας θα έχει σίγουρη επιτυχία με το καλύτερο value for money.
Γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου και Φίλτρα λαδιού Kia. Απάγει τη θερμότητα από όλα τα ζωτικά σημεία του αυτοκινήτου. Μειώνει, το θόρυβο (του κινητήρα). Καταπολεμά την ανεπιθύμητη σκουριά και διάβρωση.


Συμβαίνει συχνά, τα συνεργεία εκτός του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kiaνα "απλοποιούν" τα πράγματα, να προσπαθούν να γλιτώσουν κάποια λίγα ευρώ στον πελάτη με τοποθέτηση «ιμιτασιόν» ανταλλακτικών ενώ –είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα- παραλείπουν το όφελος της άριστης λειτουργίας και τον μεγαλύτερο "κύκλο ζωής" των γνήσιων ανταλλακτικών που στο τέλος καταλήγουν πολύ οικονομικότερα!

Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia όμως έχουν εκπαιδευτεί και ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις τεχνικές εξελίξεις ώστε να γνωρίζουν το Kia σας τόσο καλά, όσο και εκείνοι που το κατασκεύασαν. Αποστολή τους είναι να το διατηρήσουν στην κατάσταση και την απόδοση που είχε όταν το αγοράσατε, για το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι πετυχαίνουν να κρατήσουν και την μεταπωλητική του αξία ψηλά και να έχουν ικανοποιημένο και τον επόμενο κάτοχο του, ο οποίος θα αποκτήσει επίσης ένα καλό και ασφαλές αυτοκίνητο.

Όλες οι παροχές με την υπογραφή της Kia

Το έμπειρο, εξειδικευμένο σε μοντέλα της Kia, προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για τους προγραμματισμένους ελέγχους και τις συντηρήσεις, προλαμβάνοντας βλάβες και φθορές που μπορεί να κοστίσουν παραπάνω. Παράλληλα προσφέρει συχνά δωρεάν ελέγχους καλής λειτουργίας καθώς και εποχικές προσφορές. Όλα αυτά με διαφάνεια, καθώς μπορούν να σας δώσουν αναλυτική προσφορά με όλα τα ανταλλακτικά και τις εργασίες που προβλέπονται, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Αξίζει να σημειώσετε, πως ο εξοπλισμός διαγνώσεων και τα ειδικά εργαλεία είναι εκείνα που πιστοποιεί η «μαμά» Kia για τα μοντέλα της, όπως επίσης και τα λιπαντικά και όλα τα υγρά του αυτοκινήτου, που συμμορφώνονται με τις αυστηρές προδιαγραφές του εργοστασίου. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών και αναλώσιμων που συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση, ακριβώς όπως ισχύει και για όλες τις επισκευές που γίνονται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia. Και, φυσικά, όλα αυτά με την σφραγίδα της Kia και με λεπτομέρειες στο βιβλίο συντήρησης, διασφαλίζοντας την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και την υψηλότερη αξία στο "χρηματιστήριο της μεταπώλησης" (όταν έρθει η ώρα της)!

Και όλα αυτά σε άνετες και ποιοτικές εγκαταστάσεις, με ευγένεια, φιλικότητα και κατανόηση για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, με σεβασμό στο χρόνο και τα χρήματά σας, με διαφάνεια και τιμιότητα σε κάθε επικοινωνία και συναλλαγή μαζί σας.


Τα Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας της Kia  κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ινώδες υλικό κρατάνε γύρη, σκόνη και ρύπους απ` έξω.

Ειδικές υπηρεσίες by Kia

Πέρα από τη συντήρηση και τις επισκευές, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia μπορείτε να βρείτε μια σειρά ειδικών, αποκλειστικών υπηρεσιών, για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης σε όλα τα επίπεδα.

Μόνο εκεί μπορείτε να κάνετε δωρεάν ετήσια αναβάθμιση των χαρτώνστο εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης της Kia για 7 ολόκληρα χρόνια. Αν κάτι απρόοπτο συμβεί στο δρόμο (κλατάρισμα, βλάβη ή ατύχημα), η οδική βοήθεια KiaAssistance,που παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο με κάθε πραγματοποίηση προγραμματισμένης συντήρησης,είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά για να νιώθετε πάντα ασφαλείς. Ακριβώς όπως θα νιώθετε με τα ασφαλιστικά προγράμματα Kia Insurance, τα οποία σχεδιάστηκαν για να σας παρέχουν το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας και στην ασφάλεια του Kia σας.

Να κλείσουμε με μια "επίγευση" των υπηρεσιών Kia της νέας εποχής. Για όσους μπήκαν στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης με ένα μοντέλο της Kia, έχουν την τύχη και την ευχέρεια να επισκεφθούν ένα από τα EV Ready συνεργεία του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia για ό,τι χρειαστούν.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

CORAL GAS PASXA
NISSAN